Hvad med Ricoh UV-printer?

Vi ved, at UV-printer er en højteknologisk pladefri fuld-farve digital printmaskine, som har en meget bred vifte af applikationer i Inkjet printindustrien, Udover systemet er det vigtigste printerens printhoved. .På nuværende tidspunkt er der mange printhoveder, der bruges i UV-printere, herunder Kyocera, Ricoh, Seiko, Konica, Toshiba, Epson osv. I dag taler vi hovedsageligt om ydeevnen af ​​UV-printere udstyret med Ricoh-printhoved og dets stabilitet.

Hvad med Ricoh UV-printer

At dømme ud fra forsendelsesdata fra verdens printhovedproducenter i 2021 har Ricoh dyser en absolut fordel, hvoraf Ricoh G5/G6 er de mest brugte.Ricoh printhoved er et højtydende printhoved i industriel kvalitet, med hurtig udskrivningshastighed, høj præcision, variabelt blækdråbeteknologi gråniveau, og nøjagtigheden kan nå 5 pl.

Ricoh G5 printhoved kan opnå høj opløsning, god billedtekstur, ensartet og naturlig udskrivningseffekt;med hensyn til stabilitet har Ricoh G5 printhoved et indbygget konstant temperatursystem, som kan justere printspændingen med temperaturændringen.Sammenlignet med andre printhoveder er udskrivningstilstanden bedre.Relativt stabil;Ricoh G5 printhoved har en længere levetid og kan generelt bruges i 3-5 år under normal vedligeholdelse.Det er det længste og mest stabile printhoved i printhovedserien.

Hvad med Ricoh UV-printer1
Hvad med Ricoh UV-printer2

Hvilket UV-printhoved er bedre?Du får hvad du betaler for.Dette er en evig sandhed.Lad os tage et kig på prisen på hvert mærke printhoved:

1. Kyocera printhoved, omkring USD6300.
2. Seiko printhoved, omkring USD1300-USD1900.
3. Ricoh printhoved, omkring USD2000-USD2200.
4. Epson printhoved, omkring USD1100.

UV-printere udstyret med Ricoh Printhead omtales samlet som Ricoh UV-printere, så hvad med Ricoh UV-printere?Sammenlignet med det dyre Kyocera-printhoved er det ringere.Sammenlignet med Seiko-printhovedet er det lidt bedre, og sammenlignet med det billige Epson-printhoved er det som en gud.Ud fra den omfattende analyse af kvalitet, hastighed og pris er det ikke svært at se, at Ricoh-printhovedet er det mest omkostningseffektive blandt alle printhoveder, hvilket nok er hovedårsagen til, at det kan blive mainstream.


Indlægstid: 21-apr-2022